Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

«Fake news» για την Ε. Αυλωνίτου η φωτογραφία της γυναίκας με την πίσσα από τo Π. Φάληρο (video)

Fake news θεωρεί την περιπέτεια που ανέδειξε η διάσημη πλέον φωτογραφία του Βέλγου Max Gyselinck από την παραλία του Παλαιού Φαλήρου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.

Η κα Αυλωνίτου, η οποία παρευρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Γ. Αυτιά στον ΣΚΑΪ, αμφιβάλει για την γνησιότητα της φωτογραφίας δηλώνοντας πως είναι προϊόν φωτομοντάζ.

«Γιατί οι Βέλγοι δεν ξέρουν από photoshop;» αναρωτήθηκε η κυρία Αυλωνίτου και εξήγησε:
«Υπάρχει άνθρωπος που θα βλέπει την πίσσα και θα λέει “α, τι ωραία, ο δήμαρχος μας έφερε λασπόλουτρα”;»

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως και οι φωτογραφίες από το ναυάγιο, με τα πουλιάγεμάτα πίσσα, είναι από παλαιότερες περιπτώσεις. Όπως είπε «αυτή η ακλυόνη, ας την ονομάσουμε και Μάρω, ζει σε όλα τα ναυάγια»!

Η νέα επίκληση στα δήθεν «fake news», έρχεται μια ημέρα μετά την ανάλογη δήλωση του κ. Κατρούγκαλου, ο οποίος  υποστήριξε ότι η αποχώρηση των επενδυτών του Κατάρ δεν ισχύει, παρά το γεγονός πως οι ίδιοι δημοσιοποίησαν τις προθέσεις τους μέσω επιστολή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: O Κατρούγκαλος θεωρεί Fake news την απόσυρση του ενδιαφέροντος του Κατάρ από την Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Κατάρ απαντά στα περί «fake news» του Κατρούγκαλου για την απόσυρση των επενδύσεων