Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Βουλευτής ΝΔ: Αυτά για κατώτατο μισθό 751 ευρώ μόνο ο Τσίπρας και ο Σώρρας τα έλεγαν

Έναν έντονο διάλογο είχαν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μετά από έναν παραλληλισμό που έκανε ο πρώτος μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του… Αρτέμη Σώρρα.

Συγκεκριμένα, όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Αυτιάς κάλεσε τον Βασίλη Οικονόμου να απαντήσει αν μελλοντικά η Νέα Δημοκρατία θα φέρει τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ, η απάντηση του βουλευτή ήταν (την επανέλαβε μάλιστα τρεις φορές): “Δεν είναι Σώρρας ο Μητσοτάκης”, και πρόσθεσε: “Αυτά ο Σώρρας τα’χε πει και ο Τσίπρας τα’χε πει”.

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την οργή του Κώστα Ζαχαριάδη, που έκανε λόγο για “ντροπή” και σχολίασε: “Δεν έχετε τον ελάχιστο πολιτικό πολιτισμό να κάνουμε έναν διάλογο με επιχειρήματα”.

Η διαφορά ανάμεσα σε Τσίπρα και Σώρρα, συνέχισε ο κ. Οικονόμου, ήταν ότι “ο Σώρρας θα έδινε και 20 χιλιάρικα σε κάθε οικογένεια”.

Ότι γίνανε εκλογές, τον Σεπτέμβριο του ’15 γίνανε εκλογές”, αντέτεινε ο Κώστας Ζαχαριάδης, και διαμαρτυρήθηκε έντονα για το ότι τον εγκάλεσε, όπως είπε, “ότι είμαι εκπρόσωπος ενός κόμματος που πρόεδρός του είναι ο Σώρρας”, με τον Βασίλη Οικονόμου να κλείνει το θέμα τονίζοντας: “Δεν είπα ότι είστε ο Σώρρας, είπα όμως ότι η προεκλογική σας παροχολογία δεν διαφέρει από το στυλ Σώρρα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όλο το σχέδιο για τον νέο ΕΝΦΙΑ. Τι θα γίνει με τους φόρους επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτιά της ΝΔ δείχνει δημοσκόπηση της Marc– Στο 31,2% έναντι 15% του ΣΥΡΙΖΑ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δικαστική απόφαση για εισπρακτικές εταιρίες: Αποζημίωση για όσους δέχονται τηλεφωνήματα