Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Νέα πρόκληση από τον σύμβουλο του Ερντογάν: «Η Ελλάδα θα καταστραφεί μέσα σε 3-4 ώρες»

Για μια ακόμα φορά ο αμφιλεγόμενος σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ, αποφάσισε να προκαλέσει με τις δηλώσεις του την ελληνική πλευρά.

Όπως εμφανίζεται σε ανάρτηση του Τούρκου δημοσιογράφου Abdullah Bozkurt, ο σύμβουλος του Ερντογάν, κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή, εμφανίζεται να δηλώνει πως “η Ελλάδα θα καταστραφεί μέσα σε 3-4 ώρες αν διεξάγει πόλεμο με την Τουρκία”!

Αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπουλούτ στρέφεται κατά της Ελλάδας, υποτιμώντας τις δυνατότητες του ελληνικού στρατού. Πρόσφατα, ενοχλημένος από την παρουσία των ελληνικών φρεγατών στην περιοχή που πλέει το τουρκικό πλοίο Barbaros είχε δηλώσει πως η Τουρκία θα καταστρέψει στρατιωτικά την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέες απειλές από τον σύμβουλο του Ερντογάν: Θα καταστρέψουμε στρατιωτικά την Ελλάδα αν εμποδίσουν τα πλοία μας