Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Νέα εξέλιξη: Aποχωρεί ο Γ. Αμυράς από το «Ποτάμι»;

Ποτάμι

Το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το «Ποτάμι» άφησε ανοικτό ο Γιώργος Αμυράς, έπειτα από τη διεξαγωγή της συνεδρίασης του πολιτικού συμβουλίου κατά την οποία αποφασίστηκε η ψήφος κατά συνείδηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Θα δούμε με τον Σταύρο ποια είναι η θέση μου στο Ποτάμι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αμυράς μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Θα το δούμε το μέλλον του Ποταμιού, και το δικό μου, θα καθοριστεί πριν τις εκλογές, πολύ πριν», συμπλήρωσε.

Ο κ. Αμυράς αποκάλυψε ότι είναι σε κατάσταση αμηχανίας. «Δεν με κάνει χαρούμενο αυτό. Μας ρωτάνε: “πέντε νοματαίοι δύο γραμμές;” Ναι δύο γραμμές, τι να κάνουμε δημοκρατία έχουμε», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Είναι πολύ βαρύ για μένα με ολίγη από Ποτάμι, με ψήφο Δανέλλη, μένει η κυβέρνηση, και πάλι με ολίγη από Ποτάμι θα περάσει η συμφωνία των Πρεσπών», είπε ακόμη ο κ. Αμυράς, αλλά σημείωσε ότι οι κ.κ. Θεοδωράκης, Μαυρωτάς, Λυκούδης δεν συνέδεσαν την ψήφο τους με την παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία, όπως έκανε ο κ. Δανέλλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έντονο φλερτ Τσίπρα προς ΚΙΝΑΛ με όχημα την Συμφωνία των Πρεσπών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον Άγιο Διονύσιο – Ποια οργάνωση κρύβεται από πίσω

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά Καμμένου από το ΠΡΑΤΤΩ του Ν.Κοτζιά