Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας δεν απάντησε για το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ

Νέα Δημοκρατία ΝΔ

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αρνήθηκε από τη Βουλή να απαντήσει στην αναφορά του κ. Μητσοτάκη αλλά και τις ανακοινώσεις της  ΝΔ για το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ, εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα η ΝΔ επιτίθεται και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, ζητώντας του απαντήσεις για αυτό το μείζον πολιτικό ζήτημα.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η Νέα Δημοκρατία διά της εκπροσώπου της ζήτησε από το πρωί συγκεκριμένες απαντήσεις για την εμπλοκή τουλάχιστον έξι υπουργών στο σκάνδαλο της ΔΕΠΑ.

Ο κύριος Τσίπρας που ήταν στη Βουλή δεν απάντησε. Ο λαλίστατος κυβερνητικός εκπρόσωπος που συνήθως πετάει λάσπη πιο γρήγορα από τη σκιά του, θα δώσει απαντήσεις για αυτό το μείζον πολιτικό ζήτημα; Η παριστάνει ότι δεν άκουσε;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα σκάνδαλο (μετά τη Folli Follie) στη ΔΕΠΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ τα έδωσε όλα στον Λαυρεντιάδη, λέει τώρα ο τέως CEO της εταιρίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ για τις αποκαλύψεις Κιτσάκου: Η κυβέρνηση εξακολουθεί να σιωπά αμήχανη για το σκάνδαλο στη ΔΕΠΑ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σταθάκης: Θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη αν ζημιώθηκε η ΔΕΠΑ, εμείς θέλαμε να εξυγιάνουμε την ELFE!