Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΝΔ: Η σιωπή των Τσίπρα και Παππά στις καταγγελίες Μαρινάκη επιβεβαιώνει την ενοχή τους

ΝΔ

Νέα επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή την ανακοίνωση-απάντησή του στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.

Όπως επισημαίνουν οι κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση δεν απαντά τίποτα απολύτως στα όσα κατήγγειλε ο εφοπλιστής, στη συνέντευξή του στον ρ/σ Real αναφορικά με την συνάντησή του στο σπίτι του με τον Νίκο Παππά, ο οποίος φέρεται να του μετέφερε το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να πληρώσει ο ίδιος τα χρήματα της δόσης για την τηλεοπτική άδεια του Χρήστου Καλογρίτσα.

Αναλυτικότερα, οι πηγές της ΝΔ, σχολιάζοντας ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, αναφέρουν τα εξής:

«Το Μέγαρο Μαξίμου που κατηγορούσε συλλήβδην επιχειρηματίες και πολιτικούς αντιπάλους, αποδεικνύεται ότι μονίμως συνομιλεί εξυπηρετεί και διαπλέκεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η σιωπή των κ. Τσίπρα και Παππά απέναντι στις σημερινές καταγγελίες, απλά επιβεβαιώνει την ενοχή τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποκαλύψεις Μαρινάκη: Ο Παππάς μου ζήτησε να δανείσω τον Καλογρίτσα για τις άδειες – Τι «απαντά» το Μαξίμου (upd)