Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΝΔ: Οι ιδεοληψίες της κυβέρνησης υπονομεύουν την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας

Νέα επίθεση στην Κυβέρνηση ασκεί η Νέα Δημοκρατία ( ΝΔ ) με αφορμή τα κρούσματα ανομίας στα πανεπιστήμια, τις επιθέσεις κατά των δημόσιων Μέσων Μεταφοράς και την κατάσταση ανομίας που επικρατεί στην κοινωνία.

Η ΝΔ, μέσα από τη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου το κόμματος κατηγορεί τη κυβέρνηση πως με τις επιλογές, τις ιδεοληψίες και τις εσωτερικές της ίντριγκες υπονομεύει την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.

 Αναλυτικά, η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκη:

«Οι καταστροφές και η ανομία στα πανεπιστήμια εξελίσσονται πλέον σε καθημερινότητα. Μέσα Μεταφοράς καίγονται. Εγκληματίες ξεκαθαρίζουν λογαριασμούς στα κέντρα των πόλεων. Χιλιάδες πολίτες πέφτουν θύματα κλοπής ή ληστείας.

Η κυβέρνηση με τις επιλογές, τις ιδεοληψίες και τις εσωτερικές της ίντριγκες, αντί να υποστηρίξει υπονομεύει την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ασφάλεια είναι δημόσιο αγαθό και προϋπόθεση για τη λειτουργία της Δημοκρατίας. Η Νέα Δημοκρατία θα αποκαταστήσει την ασφάλεια για όλους τους πολίτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην τσιμπίδα του νόμου 15χρονα για τις επιθέσεις στα λεωφορεία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καθηγητές ΑΠΘ: Έρμαιο των συμμοριών η πανεπιστημιούπολη, ζητάμε μέτρα πριν θρηνήσουμε θύματα