Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΝΔ για Παπαντωνίου: Η Δικαιοσύνη πρέπει να διαλευκάνει πλήρως τη δυσώδη υπόθεση των εξοπλιστικών

Νέα Δημοκρατία ΝΔ

Με μια σύντομη και περιεκτική ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία ( ΝΔ ) σχολιάζει την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του, με αφορμή τις κατηγορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η ΝΔ υπενθυμίζει πως ο δικαστικός έλεγχος της υπόθεσης ξεκίνησε επί των ημερών της και καλεί τη Δικαιοσύνη να φτάσει μέχρι τέλους, «ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η δυσώδης υπόθεση των εξοπλιστικών».  Παράλληλα αναφέρει πως η απόφαση για προσωρινή κράτηση υποδεικνύει πως οι δικαστικές Αρχές έκριναν πως υπάρχουν λόγοι που την καθιστούν αναγκαία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο δικαστικός έλεγχος του κ. Γ. Παπαντωνίου που ξεκίνησε το 2012 πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η δυσώδης υπόθεση των εξοπλιστικών. Για να διαταχθεί προσωρινή κράτηση, προφανώς η Δικαιοσύνη έκρινε ότι υπήρχαν λόγοι που την καθιστούσαν αναγκαία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΚΙΝΑΛ για Παπαντωνίου: Ορισμένοι τυχοδιώκτες και σαπρόφυτα δεν μπορούν να προσβάλουν την παράταξη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σκεπτικό για την προφυλάκιση Παπαντωνίου – Κουράκου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στα κελιά της «17 Νοέμβρη» ο Γιάννος Παπαντωνίου