Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

ΝΔ για ανασχηματισμό: Άλλαξε ο Μανωλιός…. – «Καρφιά» του Άδ. Γεωργιάδη στο Twitter για Παπακώστα και Ρήγα

Άδωνις Γεωργιάδης

Άδωνις Γεωργιάδης. υπουργός Ανάπτυξης

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε η Νέα Δημοκρατία τα πρόσωπα που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης. Η εκπρόσωπος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Μαρία Σπυράκη, μάλιστα, σχολίασε με μια γνωστή παροιμία τον ανασχηματισμό.

«Τόση αναμονή, τόσος ντόρος, τόση αναστάτωση για να αλλάξει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς. Ευτυχώς, δεν αργεί ο μόνος πραγματικός ανασχηματισμός που χρειάζεται η χώρα. Οι εκλογές. Για να δείξουν οι πολίτες στον κ. Τσίπρα το δρόμο από το Μαξίμου στην Κουμουνδούρου», ανέφερε η κ. Σπυράκη.

Πιο αιχμηρός, πάντως, εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κυρίως με την υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα. Η πρώην βουλευτής της ΝΔ, η οποία πριν την αποπομπή της από τη ΝΔ είχε έρθει πολλές φορές σε κόντρα μαζί του, ανέλαβε τη θέση της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Με σειρά αναρτήσεών του στο Twitter ο κ.Γεωργιάδης υπενθύμισε παλαιότερες δηλώσεις της, κάνοντας λόγο για «φαρισαίους» και «υποκριτές».

Στο στόχαστρό του βρέθηκε και ο Παναγιώτης Ρήγας ο οποίος αναλαμβάνει αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, δίπλα στον Πάνο Καμμένο, αλλά και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανασχηματισμός «μηδενικής πνοής» με πρόσωπα που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν – Το νέο σχήμα της κυβέρνησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάρτι στο Twitter με την Κατερίνα Παπακώστα – Από το «θλιβερός Τσίπρας», υπουργός της κυβέρνησης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατερίνα Νοτοπούλου: Στα 30 της, η νεότερη υπουργός στην κυβέρνηση Τσίπρα