Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Με αυστηρούς όρους και ελέγχους το άνοιγμα των σχολείων – Τη Δευτέρα η σύσκεψη για την οριστικοποίηση των μέτρων

σχολεία - self test

Με αυστηρούς κανόνες αναμένεται να γίνει το άνοιγμα των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου, το οποίο αποφασίστηκε από την κυβέρνηση σε συνεννόηση με τους επιστήμονες.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η  πραγματοποίηση rapid test στους μαθητές του Λυκείου και ίσως και σε μαθητές του Γυμνασίου.

Ήδη έχει εξαγγελθεί η διενέργεια στοχευμένων τεστ σε μεγαλύτερους μαθητές, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να εφαρμοστεί κλιμακωτή προσέλευση και αποχώρηση των μικρών μαθητών για να αποφευχθεί ο συνωστισμός μεταξύ των γονέων και των κηδεμόνων που θα πρέπει να πηγαίνουν ή να τα παίρνουν τα παιδιά από τις σχολικές μονάδες.

Τα μέτρα θα οριστικοποιηθούν την Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως με τους εμπειρογνώμονες του υπουργείου Υγείας και οι ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν αμέσως μετά.