Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Μας δουλεύει ή τον δουλεύουν; Μία νέα συνομωσία από τον Β. Λεβέντη

Aναταραχή στο πολιτικό σκηνικό προκαλεί τις τελευταίες ημέρες με συνεχείς δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σε σημείο που κάποιος πλέον αμφιβάλει για την βαρύτητα των λόγων του. Μας δουλεύει ή τον δουλεύουν;

Μετά τη χθεσινή του δήλωση ότι δεν είναι βλάκας να συμπράξει με τον Τσίπρα και ότι ο Κώστας Καραμανλής, διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο ευνοεί μια κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα συμμετάσχει η ΝΔ, σήμερα το πρωί προχώρησε σε μία ακόμη αποκάλυψη.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 υποστήριξε ότι δύο-τρεις μέρες πριν από την ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης, ένας βουλευτής του Ποταμιού πλησίασε τον γιο του στη Βουλή, και του είπε:

«Είναι ευκαιρία να ρίξουμε την κυβέρνηση. Αφού ο Καμμένος δεν ψηφίσει, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ τα έχουμε βρει στο σύμφωνο συμβίωσης, και τώρα είναι ευκαιρία».

Σχετικά με το θέμα της οικουμενικής κυνέρνησης όπως δήλωσε ο ίδιος, μίλησε με τον Αλ. Φλαμπουράρη, ο οποίος του ανέφερε πως: «δεν μπορεί να γίνει οικουμενική κυβέρνηση και ότι είναι υπέρ της κυβέρνησης Τσίπρα».

Οσον αφορά τη ΝΔ, ο Β. Λεβέντης  επισήμανε πως θα ήθελε για πρόεδρο της παράταξης τον Ευαγ.Μεϊμαράκη καθώς, όπως ανέφερε: «μπορεί να μην είναι ο κορυφαίος πολιτικός, αλλά είναι σώφρων και μπορεί να βοηθήσει στο θέμα της οικουμενικής.  Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν εμπιστεύεται τον Κ. Μητσοτάκη και τον Αδ. Γεωργιάδη.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η κίνηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας με την στράτευση των γυναικών και το σύμφωνο συμβίωσης σηματοδοτεί ότι διαφοροποιείται από την κυβέρνηση