Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Μ. Σπυράκη: «Ας αντιληφθεί ο κ. Τσίπρας πως η χώρα δεν έιναι ο ΣΥΡΙΖΑ»

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στην WSJ και την δήλωσή του πως θα συνεχίσει να κυβερνά και χωρίς την στήριξη του Πάνου Καμμένου.

Η κ. Σπυράκη καλεί τον πρωθυπουργό να καταλάβει πως η διακυβέρνηση της χώρες δεν είναι ίδια με τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και πως στις Δημοκρατίες οι πολίτες έχουν τον τελικό λόγο.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Σπυράκη:

«Δεν υπάρχει στην ιστορία πρωθυπουργός που να έχει ισχυριστεί ότι θα παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία ακόμη και αν ο κυβερνητικός του εταίρος αποσύρει τη στήριξή του.

Το είπε ακόμη και αυτό ο κ. Τσίπρας. Ότι θα συνεχίσει να κυβερνά και χωρίς να έχει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας της Bουλής.

Τον καλούμε να αντιληφθεί ότι η χώρα δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη μια περίοδο οικονομικής και πολιτικής αστάθειας. Σε μια Δημοκρατία τον τελικό λόγο τον έχουν οι πολίτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Κυβερνώ και χωρίς εσένα»: Το μήνυμα που έστειλε ο Αλ. Τσίπρας στον Π. Καμμένο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση Τσίπρα χωρίς τον Πάνο Καμμένο;