Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Λιαργκόβας: Ο κόφτης περιμένει στην γωνία τους μισθούς και τις συντάξεις

Λιαργκόβας

Παναγιώτης Λιαργκόβας, τέως επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής

Ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας, δήλωσε χαρακτηριστικά πως ενώ από το μνημόνιο μπορεί να βγούμε το 2018, αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγούμε και από την εποπτεία.

Ο Παναγιώτης Λιαργκόβας λέει χαρακτηριστικά ότι το 2018 δεν θα είναι ένα εύκολο έτος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά ο κ. Λιαργκόβας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η επόμενη μέρα δεν θα είναι η αρχή ενός μήνα του μέλιτος, η επόμενη μέρα δεν θα είναι χωρίς εποπτεία βέβαια ότι δεν θα έχουμε την εποπτεία αυτή που έχουμε σήμερα αλλά θα έχουμε μια άλλη χαλαρότερη η οποία θα είναι και από τις αγορές».

Όπως μάλιστα τόνισε ο λεγόμενος κόφτης σε μισθούς και συντάξεις … περιμένει στη γωνία: «…Αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι υπάρχει στη γωνία ο λεγόμενος κόφτης, που σημαίνει ότι αν το ’18 ή το ’19 για παράδειγμα δεν πετύχουμε το στόχο του 3,5% αυτομάτως θα μειωθούν μισθοί και συντάξεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:Τζανακόπουλος: Η Δικαιοσύνη τσακώθηκε μόνη της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο στη Δικαιοσύνη: Γιατί ο πρόεδρος του ΣτΕ έκανε την μεγάλη επίθεση στον Κοντονή

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βόμβα από τον πρόεδρο του ΣτΕ – Καταγγέλλει τον υπουργό Δικαιοσύνης για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη