Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κουμουτσάκος κατά Κοτζιά: Για να επιπλεύσει ο ίδιος, διασύρει εντός και εκτός Ελλάδας τη διπλωματική υπηρεσία

Γιώργος Κουμουτσάκος

Επίθεση κατά του Νίκου Κοτζιά, εξαπέλυσε ο τομεάρχης εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή τα όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου ο τέως υπουργός Εξωτερικών για σκάνδαλα εντός της διπλωματικής υπηρεσίας.

Ο κ. Κοτζιάς ανέφερε ότι στη διάρκεια της θητείας του ως υπουργός Εξωτερικών παρέπεμψε δεκάδες υποθέσεις παράνομου κυκλώματος έκδοσης βίζας για ασυνόδευτα παιδιά, όπου συμμετείχαν – όπως είπε – και Έλληνες διπλωμάτες.

«Στην απέλπιδα προσπάθεια να επιπλεύσει, ο τέως ΥΠΕΞ μετέτρεψε μεμονωμένες απόλυτα καταδικαστέες περιπτώσεις επιόρκων, σε γενικευμένη ύβρη κατά της διπλωματικής υπηρεσίας, διασύρωντάς την εντός & εκτός Ελλάδος. Επιβεβαιώνει έτσι ότι τη μοίρα του ανθρώπου την ορίζει ο χαρακτήρας του» επισημαίνει με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Κοτζιά: Στη Δικαιοσύνη Έλληνες διπλωμάτες για βίζα σε ασυνόδευτα παιδιά- Σημαίνει εμπόριο οργάνων (video)