Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κωστής Χατζηδάκης: «Ο Πάνος Καμμένος προσβάλει την νοημοσύνη των πολιτών»

ΟΑΕΔ - Google: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης για start-ups

Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Εργασίας

Για μια «κακότεχνη παράσταση» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας την τελευταία άποψη του Πάνου Καμμένου για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί, όταν η Συμφωνία των Πρεσπών έρθει προς κύρωση από την Ελληνική Βουλή.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε το Σάββατο πως θα πρέπει να παρέμβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών να αποφασίσει την ακύρωση της Συμφωνίας, αν και όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, δεν θα στηρίξει ούτε τώρα μια πιθανή πρόταση μομφής από τη ΝΔ κατά της κυβέρνησης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι ο Πάνος Καμμένος προσβάλει την νοημοσύνη των πολιτών, παριστάνοντας ότι διαφωνεί. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διερωτήθηκε πού ήταν ο κύριος Καμμένος όταν Τσίπρας και Κοτζιάς υπέγραφαν τη συμφωνία των Πρεσπών και όταν υπογραφόταν στην τελετή πρώτης υποδοχής η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καμμένος: Το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών να μπλοκάρει τη Συμφωνία, δεν στηρίζω πρόταση μομφής από ΝΔ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΡΙΖΑ κατά Σαμαρά: Βγαλμένη από την εποχή του εμφυλίου η ομιλία του