Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Κ.Μητσοτάκης: Τα φαντάσματα διαπλοκής το τελευταίο καταφύγιο κυβερνήσεων που καταρρέουν

Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της ΝΔ

Απάντηση στο Μαξίμου και στις δηλώσεις Τζανακόπουλου, έδωσε η ΝΔ, ενώ ταυτόχρονα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Βερολίνο πήρε ξεκάθαρη θέση για τα όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση περί «νέας αποστασίας».

Συγκεκριμένα, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο το κόμμα της αντιπολίτευσης απαντά: «Τα παραληρήματα αυτής της κυβέρνησης χρήζουν πλέον ψυχιατρικής παρέμβασης και όχι πολιτικού σχολιασμού. Το μόνο που απομένει να καταγγείλει ο καταρρέων κυβερνητικός θίασος είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και πίσω από τον Ρουβίκωνα».

Πιο αναλυτικά, για τον πρόεδρο της ΝΔ, βασικός πυρήνας όλων των κινήσεων του Μεγάρου Μαξίμου είναι η κατάρρευση της κυβέρνησης και η αποδοχή της ήττας.

Συνομιλώντας με δημοσιογράφους στο Βερολίνο, αναφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στην τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες, ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.

«Οι τελευταίες ανακοινώσεις δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνική, πολιτική και οικονομική πραγματικότητα. Θυμίζω ότι το να βλέπει κανείς φαντάσματα διαπλοκής, είναι ιστορικά το τελευταίο καταφύγιο των κυβερνήσεων που καταρρέουν», δήλωσε.

Ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε ακόμα μια φορά υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες: «Είναι εντελώς γραφικά τα σενάρια που εξυφαίνονται ότι η ΝΔ είναι πίσω από τα όσα συμβαίνουν στην κυβερνητική πλειοψηφία η οποία φυλλορροεί για λόγους που είναι κατανοητοί με όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε απόγνωση οι ΑΝΕΛ: Επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα πίσω από τον Ρουβίκωνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας στο Bloomberg: Μετά το μνημόνιο, είναι δική μας υπόθεση πώς θα επιτυγχάνουμε στους στόχους

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βόμβα Δανέλλη: Αν χρειαστεί, το Ποτάμι θα βάλει πλάτη στην κυβέρνηση