Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Την ερχόμενη Δευτέρα η επίσκεψη στην Κύπρο

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Για τη Δευτέρα 31 Ιουλίου έχει επαναπρογραμματιστεί η επίσκεψη στην Κύπρο του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου και ερωτηθείς από δημοσιογράφους, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι, μέχρι στιγμής έχει επαπρογραμματιστεί η επίσκεψη για τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου «και αναμένουμε να υπάρξει σχετική ανακοίνωση εάν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες γιατί η Ελλάδα, δυστυχώς ακόμη δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές».

Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι η ενημέρωση που έχουν είναι το πρόγραμμα του Έλληνα Πρωθυπουργού θα κινηθεί στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο όπως ήταν προγραμματισμένο για χθες, Τρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Ελλάδας στην Κύπρο, λόγω της πτώσης, την Τρίτη, πυροσβεστικού αεροσκάφους Canadair στην Κάρυστο.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Διαβάστε επίσης: 

Παύλος Μαρινάκης: 177 πυρκαγιές τα τελευταία τρία 24ωρα

Μητσοτάκης σε ΠτΔ: Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα είναι αμείλικτος σε όσους βάζουν φωτιές από δόλο

Πτώση Canadair: Η Βουλή υιοθετεί το αγέννητο παιδί του αδικοχαμένου Χρήστου Μουλά