Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κοινωνικό μέρισμα: Ανοίγει και πάλι τη Δευτέρα η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων

Ανοίγει και πάλι τη Δευτέρα η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα ώστε να μην αποκλειστούν πολίτες που δε θα προλάβουν έως τα μεσάνυχτα σήμερα που εκπνέει η προθεσμία να λύσουν προβλήματα με το ΑΜΚΑ τους, οι σεισμοπαθείς Λέσβου, ΑμΕΑ.

Η ΗΔΙΚΑ δεν διευκρίνισε αν εκτός από αυτές τις ειδικές περιπτώσεις θα δοθεί η δυνατότητα νέας υποβολής αίτησης και για τους «φιλοξενούμενους», παραχωρήσεις και άλλες στρεβλώσεις που οφείλονται σε λάθη (εκούσια η εκ παραδρομής) στις φορολογικές δηλώσεις που «μπλοκάρουν» τη δυνατότητα καταβολής μερίσματος.

Οι δικαιούχοι των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν η θα εγκριθούν έως απόψε τα μεσάνυχτα θα πάρουν κανονικά το μέρισμα την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. Το μέσο ύψος του μερίσματος διαμορφώνεται σε 569 ευρώ και οι ωφελούμενοι συνολικά να ξεπερνούν τα 3 εκατ. άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προσοχή! Δείτε ποιες παρτίδες βρεφικού γάλακτος ανακαλούνται λόγω σαλμονέλας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακαλούνται μεγάλες παρτίδες βρεφικού γάλακτος λόγω σαλμονέλας