Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Και γαμπρός ο Πετσίτης: Παντρεύεται την τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σε λίγους μήνες ο Μανώλης Πετσίτης, ο άνθρωπος που έγινε γνωστός το τελευταίο διάστημα ως ο «Μανόλο του Παππά», για τον οποίο η Εισαγγελία Αθηνών έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος του στην υπόθεση της Δημόσιας Επιχείρησης Παροχής Αερίου (ΔΕΠΑ).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, ο Μανόλο αποφάσισε να φορέσει βέρα μαζί με την τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη. Ο γάμος, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα γίνει το καλοκαίρι του 2019 και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η τελετή αναμένεται να γίνει στην Πάρο, από όπου κατάγεται η νύφη, με κουμπάρα την επίσης εκρηκτική τραγουδίστρια Έρη Ζώρα.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Μάιο του 2018. Γνωρίστηκαν σε μία κοινή παρέα και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Πριν λίγο καιρό πέρασαν μία μικρή κρίση, ωστόσο ειδικά το τελευταίο διάστημα που ο Πετσίτης βρέθηκε στο προσκήνιο είναι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ, εξ ου και η απόφαση για τον γάμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνεχίζει τη μεγάλη ζωή ο Πετσίτης: Στο Λονδίνο αγκαλιά με σέξι τραγουδίστρια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μανώλης Πετσίτης: Ελέγχεται από έναν εισαγγελέα και δύο ανακριτές o «φίλος» του Παππά