Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ελλάδα

Ήταν μια στιγμή έξαψης, λέει ο Μπαρμπαρούσης για το παραλήρημα – Προφυλακισμένος μέχρι την απολογία

Αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του ο Κων.Μπαρμπαρούσης, λέγοντας στον ανακριτή ότι ήταν μια στιγμή έξαρσης. Ο βουλευτής πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη και ως τότε θα παραμείνει προφυλακισμένος.

Η σύλληψη του βουλευτή έγινε νωρίς σήμερα το πρωί στην Πεντέλη, όπου κρυβόταν σε φιλικό σπίτι, από την Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορος του, ο Κ. Μπαρμπαρούσης θα αρνηθεί τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα ο συνήγορος του κ. Κορατζόπουλος δήλωσε: «Ατυχής επιλογή εκφράσεων, οι οποίες ενσωματώθηκαν στο λόγο του σε μία στιγμή έξαρσης του θυμικού. Αυτή δε η φρασεολογία προφανώς είναι απρόσφορη, να προκαλέσει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Η αδυναμία της κατηγορίας είναι η υπερβολή της.

» Ήδη έχει ανακαλέσει τις επίμεμπτες φράσεις και θα το επαναλάβει. Η πρόθεση του με τη χρήση αυτών των εκφράσεων τελικά ήταν κατά τρόπο εμφατικό να θέσει τους πολιτειακούς παράγοντες προ των ευθυνών τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με το βουλευτικό αυτοκίνητο ξέφυγε ο Κ. Μπαρμπαρούσης από τα μπλόκα της αστυνομίας