Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε σειρά κλοπών με δράστη 21χρονο – 5000 ευρώ η λεία

Αστυνομία

Μια σειρά κολοπών που είχαν γίνει το τελευταίο δίμηνο στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Η εξιχνίαση έγινε με αφορμή το σπίτι ενός 48χρονου στο Ηράκλειο που έγινε στόχος διάρρηξης το πρωί της Τρίτης.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνέλαβαν έναν 21χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, διάφορα αντικείμενα και έγγραφα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ, ένα μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον 48χρονο. Η προανάκριση, όμως, αποκάλυψε ότι ο νεαρός ήταν δράστης άλλων επτά κλοπών και μίας απόπειρας κλοπής σε σπίτια του Ηρακλείου.

Οι κλοπές είχαν γίνει από τις 5 Δεκεμβρίου και μετά και ο 21χρονος είχε αρπάξει μετρητά, τιμαλφή έγγραφα και διάφορα αντικείμενα που η αξία τους ξεπερνά τα 50.000 ευρώ. Η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που ενδέχεται να έχει διαπράξει, ενώ ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εντοπίστηκε σώος νεαρός που αγνοούταν στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρευνα δικαιώνει τα συλλαλητήρια: Τι λένε οι Έλληνες για το Σκοπιανό

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Ψωμιάδης αγόρασε στολές Ζορό στα παιδιά του Τσίπρα! «Να γίνετε προστάτες των φτωχών»