Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΥΠΕΝ: Δράσεις για τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος

ΥΠΕΝ: Δράσεις για τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα

Συμμετοχή του Ευθύμιου Μπακογιάννη ως εκπροσώπου του ΥΠΕΝ στην εκδήλωση της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Αστική Ανάπτυξη, τη Στέγαση και την Εδαφική Διαχείριση.

Εκπροσωπώντας το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιος Μπακογιάννης, παρουσίασε τις βασικές δράσεις του ΥΠΕΝ για τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, σε εκδήλωση της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη, με θέμα την Αστική Ανάπτυξη, τη Στέγαση και την Εδαφική Διαχείριση «UNECE Ministerial Meeting on Urban Development, Housing and Land Management».

Ειδικότερα, ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στη σειρά ιδιαιτεροτήτων που καθόρισαν την εξέλιξη των αστικών και περιαστικών περιοχών της Ελλάδας και στη σειρά δράσεων του ΥΠΕΝ στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης ως πρότυπο του χωρικού σχεδιασμού.

Οι εν λόγω δράσεις αφορούν:

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: Ξεκίνησαν καλά οι διερευνητικές επαφές μεταξύ SPD, Πρασίνων και FDP

Η τουρκική αντιπολίτευση πιέζει τον Ερντογάν