Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΗΠΑ: Δεν ανησυχεί ο Τραμπ για τις πιθανές αποκαλύψεις του πρώην δικηγόρου του

τραμπ

Ντόναλντ Τραμπ

Καμία ανησυχία δεν έχει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για όσα θα μπορούσε να αποκαλύψει ο πρώην δικηγόρος του, Μάικλ Κόεν, σύμφωνα τουλάχιστον με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς. “Δεν ανησυχεί καθόλου”, ανέφερε η Σάντερς, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Ο πρόεδρος δεν διέπραξε κανένα αδίκημα καταβάλλοντας χρήματα μέσω του Κόεν και δεν έχουν διατυπωθεί κατηγορίες σε βάρος του», επέμεινε η Σάντερς. «Όπως έχει πει ο πρόεδρος, έχουμε δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έκανε τίποτα κακό. Δεν υπάρχουν κατηγορίες σε βάρος του. Επειδή ο Μάικλ Κόεν συμφώνησε να δηλώσει ένοχος αυτό δεν σημαίνει ότι εμπλέκεται ο πρόεδρος ή οτιδήποτε τέτοιο», τόνισε.

Η εκπρόσωπος είπε επίσης ότι δεν γνωρίζει αν έχουν γίνει τυχόν συζητήσεις σχετικά με την πιθανή απονομή χάριτος στον Πολ Μάναφορτ, τον πρώην διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος χθες για οκτώ κατηγορίες που αφορούν κατά κύριο λόγο φορολογικά αδικήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΗΠΑ: Δήλωσε ένοχος και παραδόθηκε στο FBI o πρώην δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κόεν