Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Αποκάλυψη από τον Φλαμπουράρη: Ζήτησα από τον πρέσβη των ΗΠΑ βοήθεια για Novartis (video)

Αλέκος Φλαμπουράρης

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προέβη ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι είχε συναντηθεί με τον Aμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ προκειμένου να του ζητήσει βοήθεια για τη Novartis, χωρίς να διευκρινίσει λεπτομέρειες ,προσθέτοντας ότι ο κ. Παιάτ αρνήθηκε να συνδράμει με στοιχεία. Συγκεκριμένα ο υπουργός δήλωσε:

«Είχε ζητήσει να με δει ο Αμερικανός πρέσβης. Μάλιστα όταν εγώ του είπα αν μπορούν να μας βοηθήσουν με στοιχεία, είπε ότι αυτό αποκλείεται». Ο κ. Φλαμπουράρης ισχυρίστηκε ότι ζήτησε βοήθεια «για να δει το κλίμα», κατηγορώντας τη ΝΔ ότι διαστρεβλώνει τα θέματα.

Υπενθυμίζεται ότι η  ΝΔ με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι κατά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Aμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, ο ίδιος ο διπλωμάτης άνοιξε τη συζήτηση για τη Novartis, λέγοντας ότι η έρευνα του FBI επικεντρώνεται σε πρόσωπα που έχουν παραβιάσει τον αμερικανικό νόμο, και δεν σχετίζεται με Έλληνες πολιτικούς. Ο Πάιατ ξεκαθάρισε επίσης στον πρόεδρο της ΝΔ ότι η αμερικανική πλευρά δεν επιθυμεί καμία ανάμειξη με την έρευνα των ελληνικών Αρχών.

Δείτε το βίντεο από το Korinthostv.gr με τις δηλώσεις Φλαμπουράρη:  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Καΐσας: Συμμετείχα κι εγώ σε εκπαιδευτικά ταξίδια της NOVARTIS

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Novartis: Νέα ευρήματα για τη θεραπεία της ΧΑΠ με πνευμονική υπερδιάταση