Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Γραμμή για Κυριάκο έδωσε και επίσημα ο Άδωνις

Την επίσημη στήριξή του στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη- αφού συνεχάρη τους συνυποψηφίους του- ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, ο Αδωνις Γεωργιάδης. Αιτιολόγησε, μάλιστα, αυτή του την απόφαση με τρία βασικά επιχειρήματα :
Πρώτον, γιατί θεωρεί ότι “έχει έρθει η ώρα της ανανέωσης για τη Νέα Δημοκρατία και να γυρίσουμε σελίδα”.
Δεύτερον, “γιατί πιστεύω ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Προεδρία του κόμματος θα είναι εφικτή η συγκρότηση της κεντροδεξιάς στην πράξη.
Τρίτον, η άψογη συνεργασία μεταξύ τους σε προηγούμενα κυβερνητικά σχήματα, κάτι που επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον κύριο Μητσοτάκη.

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι η απόφασή του αυτή δεσμεύει μόνο τον ίδιο και ότι σε καμία περίπτωση δε θέλει να προκαταλάβει την απόφαση όσων τον ψήφισαν χθες.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του έτερου χαμένου των εκλογών, του Απόστολου Τζιτζικώστα, σχετικά με το τι θα πράξει στο δεύτερο γύρο. Θυμίζουμε τις τεταμένες σχέσεις, καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, με το Βαγγέλη Μεϊμαράκη.