Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Μπάιντεν: «Ντροπιαστικό» το φιάσκο των Ρεπουμπλικάνων στην εκλογή προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων

O Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν

O Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν

Ο Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε σήμερα “ντροπιαστική” τη δυσκολία των Ρεπουμπλικάνων βουλευτών να συμφωνήσουν στην εκλογή του προέδρου στην αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου εντούτοις έχουν την πλειοψηφία.

Ο “υπόλοιπος κόσμος” παρακολουθεί τι συμβαίνει στο Κογκρέσο, δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στους δημοσιογράφους πριν από ένα ταξίδι στο Κεντάκι, προσθέτοντας ότι παραμένει προσηλωμένος ώστε “να έχουμε αποτελέσματα”.

Ο Μπάιντεν δήλωσε επίσης ότι ελπίζει η Βουλή να “συνεργαστεί” προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο σε σχέση με την ηγεσία της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε χαρακτηριστικά ότι ελπίζει οι βουλευτές να “συνεργάζονται” καθώς η μάχη για την ηγεσία της Βουλής των Αντιπροσώπων αντανακλάται άσχημα στη χώρα. “Δεν φαίνεται ωραίο”, δήλωσε στους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο. “Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουν”.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Φιάσκο για τους Ρεπουμπλικάνους – Δεν κατάφεραν να βγάλουν πρόεδρο στη Βουλή από τον πρώτο γύρο

Meta: Πρόστιμο ύψους 390 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για τις προσωποποιημένες διαφημίσεις σε Facebook και Instagram

Κύπρος: Υπογραφή Προγράμματος Διμερούς Αμυντικής Συνεργασίας με τις ΗΠΑ