Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Γκάφα Κασσελάκη: Μπέρδεψε τον Ηρόδοτο με τον Ηράκλειτο [βίντεο]

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τη Φάρλι

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τη Φάρλι

O Στέφανος Κασσελάκης μπέρδεψε τον Ηρόδοτο με τον Ηράκλειτο και προσέφερε μια ακόμη γκάφα. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε τη φράση «τα πάντα ρει» στον Ηρόδοτο  κι όχι στον αρχαίο φιλόσοφο Ηράκλειτο όπως είναι και το ορθό.

Το λάθος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, δεν πέρασε απαρατήρητο από την “Ομάδα Αλήθειας”, που σχολίασε την γκάφα με… ατάκα του ίδιου.

“Τα πάντα αλλάζουν, όπως νομίζω είχε πει και ο Ηρόδοτος πριν από πολλά χρόνια, τα πάντα ρει και ουδέν παγίως μένει” είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης σε μια αποστροφή της ομιλίας του τη Δευτέρα (18/12) στο Digital Economy Forum.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανέβασε στο “Χ”, η “Ομάδα Αλήθειας” θέλοντας να θυμίσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως αυτή η φράση δεν ανήκει στον Ηρόδοτο αλλά στον Ηράκλειτο, δείχνει ένα απόσπασμα με παλιότερες δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. “Μαθαίνω τις λέξεις πολύ γρήγορα, είναι θέμα 2-3 μηνών και εξάσκησης για μένα”, είχε πει τότε ο κ. Κασσελάκης.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η ψηφιακή μετάβαση μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει ανθρωποκεντρικά