Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Μετά την Κουντουρά, γιούχαραν άγρια Κοντονή και Τζάκρη – Φώναζαν «προδότη» τον Κοντονή (video)

Αντιμέτωποι με άγριες αποδοκιμασίες από πολίτες ήρθαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, την στιγμή που αποχωρούσαν από την Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών.

Την ώρα που αποχωρούσαν από το κτήριο, όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, κόσμος που ήταν στους γύρω δρόμους άρχισε να τους αποδοκιμάζει με ένα παρατεταμένο «ου» και να τους αποκαλεί «προδότες».

Κοντονής: ««Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς»

«Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά», σχολίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε σήμερα από πολίτες στα Γιαννιτσά που τον αποκάλεσαν «προδότη», στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Έδεσσα.

Ο κ. Κοντονής πρόσθεσε επίσης ότι «είχαν έλθει εκεί για να εκφράσουν με αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο που ξέρουν την αντίθεσή τους. Λίγοι ήταν, λίγοι θα μείνουν και θα ελαχιστοποιούνται, διότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχει καταλάβει ο κόσμος και τι είναι και τι επιδιώκει».

Ο κ. Κοντονής σημείωσε πως πληροφορήθηκε ότι σε μία άλλη ομάδα, «πάλι 10-15 ατόμων, υπήρξαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», κάτι που απέδωσε στη «μεγάλη ταραχή» όπως είπε, που «βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Θύμα αποδοκιμασίας και ο Νίκος Παπαδόπουλος

«Θύμα» παρόμοιου περιστατικού έπεσε σήμερα και ο βουλευτής Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση για τη νέα Αγροτική Πολιτική δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες αναγκαζόμενος να κατέβει από το βήμα.

Να σημειωθεί ότι υπό τον φόβο… επεισοδίων, η Έλενα Κουντουρά, η οποία χθες αποδοκιμάστηκε έντονα από πολίτες στα Χανιά, ακύρωσε τις σημερινές συναντήσεις της στην Κρήτη για… λόγους ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες αποδοκιμασίες κατά κυβερνητικού βουλευτή, τον ανάγκασαν να φύγει από εκδήλωση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ακτιβιστές πέταξαν σανό στα γραφεία των ΑΝΕΛ

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Ένταση στα Χανιά στα εγκαίνια των νέων γραφείων των ΑΝΕΛ: Πολίτες αποδοκίμασαν την Έλενα Κουντουρά (video)