Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ελλάδα

Γεωργιάδης για τουρκικές προκλήσεις: Στο τέλος η Ευρώπη θα φτάσει σε κυρώσεις

Γεωργιάδης προς εκπροσώπους σούπερ μάρκετ: Όλοι πρέπει να δράσουμε υπέρ του καταναλωτή

Άδωνις Γεωργιάδης

Για τις νέες τουρκικές προκλήσεις μετά τις εξαγγελίες Ερντογάν και την ανάρτηση χάρτη με τον οποίο η Άγκυρα διεκδικεί το μισό Αιγαίο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είναι προφανές ότι ο Ερντογάν και η Τουρκία είναι ανεξέλεγκτοι», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ λέγοντας πως «όσα κάνει η Τουρκία είναι ανεύθυνα. Ο Ερντογάν έχει χάσει το νου του και τη λογική του.»

Όπως εξήγησε, το σημαντικό για την Ελλάδα είναι ότι έχει αναγάγει το ζήτημα αυτό σε Ευρωτουρκικό και όχι μόνο Ελληνοτουρκικό.

Η Ευρώπη έχει καταλάβει ότι αυτό είναι πρόκληση προς εκείνη. «Η Ευρώπη είναι ένα αργό καράβι και αργεί να στρίψει, αλλά έχει αρχίσει να στρίβει», είπε ο υπουργός.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ακόμα και οι μεγάλοι υποστηρικτές της Τουρκίας, λόγω των συμφερόντων τους, έχουν βάλει όριο τη Σύνοδο του Δεκεμβρίου.

«Στο τέλος η Ευρώπη θα φτάσει σε κυρώσεις.»