Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Φωτάκης: «Μένω στο σπίτι του γιου μου, ποτέ δεν έχω πάρει λεφτά»

«Δεν πήρα ποτέ τα λεφτά» επαναλάμβανε κατηγορηματικά σε δήλωση που έκανε ο αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας, Κώστας Φωτάκης, σε απάντηση όσων υποστηρίχθηκαν ότι και εκείνος ζήτησε και πήρε επίδομα ενοικίου ως εξωκοινοβουλευτικός υπουργός.

Νωρίτερα, ο σταθμός ΣΚΑΪ είχε παρουσιάσει έγγραφο με πίστωση 5.000 ευρώ για κάλυψη δαπανών διαμονής του κ. Φωτάκη.

Στην τηλεφωνική του συνέντευξη στον ίδιο σταθμό, ο αν. Υπουργός διευκρίνισε ότι πίστωση μπορεί να υπήρξε, αλλά «ουδέποτε έχω κάνει χρήση, ουδέποτε έχω πάρει επίδομα ενοικίου ή άλλης δαπάνης», σημείωσε εμφατικά ο κ. Φωτάκης.

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης, «μένω στο σπίτι του γιου μου (…) ποτέ δεν έχω πάρει λεφτά», ανέφερε.

Κώστας Φωτάκης, αναπληρωτής υπουργός Έρευνας & Καινοτομίας

Στη συνέχεια όμως, ο αν. Υπουργός Έρευνας τόνισε σε αυστηρό τόνο: «Απορώ, όταν κάνετε έρευνα, γιατί δεν παίρνετε ένα τηλέφωνο να ρωτήσετε (…) Βάζετε τα ονόματα από κάτω, γίνεται δημόσια διαπόμπευση».

Επιπλέον, ο κ. Φωτάκης σημείωσε ότι η δεοντολογία επιβάλλει να ερωτηθεί προηγουμένως, υπονοώντας ότι έμαθε την αναφορά στο όνομά του από την τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Τσίπρας «παραίτησε» τελικά τη Ράνια Αντωνοπούλου – Στη Βρετανία θα έμπαινε φυλακή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτάκης: «Η Tesla Greece σηματοδοτεί την απαρχή ενός νέου τύπου επενδύσεων»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δήμος Παπαδημητρίου: To (σπουδαίο) έργο που αφήνει πίσω του