Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Φώφη Γεννηματά: Γεύμα στους δημοσιογράφους σε μεζεδοπωλείο της Ηλιούπολης

Σε μεζεδοπωλείο της Ηλιούπολης παραχώρησε το καθιερωμένο προεκλογικό γεύμα στους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά, την παραμονή των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής. Η συγκεκριμένη τοποθεσία προτιμήθηκε επειδή η κ. Γεννηματά είναι υποψήφια στο Νότιο Τομέα της Β Αθηνών.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ εμφανίστηκε αισιόδοξη για το εκλογικό αποτέλεσμα του κόμματός της. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μαζί με υποψηφίους βουλευτές από τη Αττική και στελέχη του κόμματος, γεύτηκαν θαλασσινούς μεζέδες χαλαρώνοντας μετά από την κουραστική προεκλογική εκστρατεία.

Η κα. Γεννηματά εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την πορεία της προεκλογικής εκστρατείας και την κινητοποίηση των στελεχών. Στις συζητήσεις με τους δημοσιογράφους εκφράστηκε η πεποίθηση ότι το ΚΙΝΑΛ θα μπορέσει να αναδειχθεί σε σημαντικό παράγοντα των εξελίξεων.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά παρευρίσκεται με υποψηφιους βουλευτές , δημοσιογράφους και συνεργάτες της σε εστιατόριο στην Ηλιούπολη , Σάββατο 6 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας