Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Εξώδικο στη Novartis Hellas απέστειλε ο Φρουζής – Τι ζητά από την εταιρεία

Εξώδικο στην εταιρεία Novartis Hellas, με το οποίο την καλεί να εμφανιστεί ενώπιον της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη απέστειλε ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας, Κωνσταντίνος Φρουζής. Ο κος Φρουζής ζητά από την εταιρεία να δηλώσει ότι ο ίδιος δεν είχε ουδεμία πρόσβαση σε λογαριασμό που διατηρούσε η Novartis Hellas ή η μητρική της εταιρεία, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, προσκομίζοντας ταυτόχρονα την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών καθ’ όλο το διάστημα που τον συνέδεε μαζί της.

Με αυτόν τον τρόπο, ο κύριος Φρουζής θεωρεί ότι θα αποδειχθεί πως ουδέποτε ανέλαβε ή διακίνησε οποιοδήποτε ποσό από τους λογαριασμούς, προκειμένου να δωροδοκήσει πολιτικά και άλλα πρόσωπα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που περιέχονται στη δικογραφία που έχει πάει στη Βουλή, ο κύριος Φρουζής κατηγορείται ότι διακίνησε συνολικά περί τα 50 εκατ. ευρώ, καταγγελίες που ο ίδιος χαρακτηρίζει χοντροειδή ψεύδη.

Δείτε εδώ το εξώδικο Φρουζή