Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Πού θα ψηφίσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί

ευρωεκλογες

Ευρωεκλογές

Κυριακή εκλογών και το εκλογικό τους δικαίωμα θα ασκήσουν μαζί με τους πολίτες και  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί που εκτιμάται ότι θα βρεθούν από νωρίς στα εκλογικά τμήματα για να ψηφίσουν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αναμένεται να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10 π.μ. στα 1710Α (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές εκλογές) και 1710Β (Δημοτικές εκλογές) εκλογικά τμήματα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, τα οποία στεγάζονται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα ψηφίσει στις 10.30 π.μ. στο 172ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών στην Κυψέλη.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 π.μ. στο 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11.00 π.μ. στο 100ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών.

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα ψηφίσει στις 10.00 π.μ. στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, στο 1474ο εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα ψηφίσει στις 8.00 στο 3564ο Εκλογικό Τμήμα, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 12 μ.μ. στο 4ο Γυμνάσιο Αθηνών.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, θα ψηφίσει στις 9 π.μ. στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα, στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου στο εκλογικό τμήμα 2799.