Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Έρχεται η μήνυση Κοτζιά κατά Καμμένου

Πάνος Καμμένος, Νίκος Κοτζιάς

Εντός της ημέρας σκοπεύει να καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, κατηγορώντας τον για εκβίαση, εξύβριση και απειλές προς το πρόσωπό του.

Τη μήνυση θα καταθέσει ο δικηγόρος Χρήστος Κουτσονάσιος, μέλος της Γραμματείας του «Πράττω», ενώ θα ακολουθήσει η κατάθεση και αγωγής από τον Κ. Κοτζιά προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοτζιάς διερωτάται πώς μεταφέρθηκαν από τον Σόρος τα 50 εκατομμύρια ευρώ και πώς εν συνεχεία διοχετεύτηκαν στα Σκόπια.

Η κατάθεση μήνυσης από τον Νίκο Κοτζιά αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο αντιπαραθέσεων με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος όπως έχει δηλώσει προτίθεται να καταθέσει με τη σειρά του μήνυση κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στην αντεπίθεση ο Κοτζιάς: Εθνικός συκοφάντης και εθνικός ψεύτης ο Πάνος Καμμένος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Απασφάλισε» ο Κοτζιάς: Ο Καμμένος έλεγε στο υπουργικό πως ο Σόρος χρηματοδοτεί την κυβέρνηση και κανείς δεν του απαντούσε! (video)