Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
What's happening

Επίσκεψη Obama: Άφωνοι στον Λευκό Οίκο – Γκάφα ολκής με το κόκκινο χαλί

obama

Στις 10.30 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο το Air Force One και λίγο πριν αποβιβαστεί ο Obama, επικράτησε μία μικρή αναστάτωση. Ο λόγος; Το κόκκινο χαλί. 

Λίγο πιο μακριά στρώθηκε το κόκκινο χαλί σε σχέση με την σκάλα από την οποία θα κατέβαινε ο Πλανητάρχης. Το στιγμιότυπο φωτογράφισε ο Pete Souza, ο φωτογράφος που δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του Obama, τα τελευταία 8 χρόνια.

Ο Souza έχει φωτογραφίσει τον Αμερικανό πρόεδρο σε πολλές στιγμές της ζωής του από σοβαρές και κρίσιμες έως πιο τρυφερές αλλά και αστείες. Όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, ο φωτογράφος του Λευκού Οίκου ήρθε μαζί του στην Ελλάδα, και η πρώτη εικόνα που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ήταν από την αναστάτωση που προκλήθηκε όταν το αεροσκάφος του Obama προσγειώθηκε περίπου 1 μέτρο πιο μακριά από το σημείο που είχαν υπολογίσει.

Οι υπεύθυνοι για την υποδοχή, αρχικά προσπάθησαν να μετακινήσουν το κόκκινο χαλί, αλλά τελικά αποφάσισαν να στρώσουν ένα τμήμα του διαγώνια προκειμένου να πατήσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογένεια Obama: Καταραμένη φτώχεια – Αυτό είναι το σπίτι που θα μείνει όταν αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Michelle και Barack Obama: Το film μιας αληθινής και παντοτινής αγάπης μέσα από 28 φωτογραφικά στιγμιότυπα