Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Εκλογές 2023 – Τσαπανίδου: Δεν είναι ώρα για αυτοκριτική. Να μιλήσουμε για την ακροδεξιά

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου

Τα αποτελέσματα του exit poll σχολίασε πριν από λίγη ώρα η κα. Πόπη Τσαπανίδου, τονίζοντας ότι δεν είναι η ώρα για αυτοκριτική.

«Ας μη γελιόμαστε, το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών είχε προδιαγραφεί από τις εκλογές του Μαΐου» δήλωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο ΜΕGA.

Η Πόπη Τσαπανίδου είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει τα μηνύματα και τα μαθήματα από τα αποτελέσματα των εκλογών και σημείωσε ότι από εδω και πέρα το ζητούμενο είναι να ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αυστηρή αντιπολίτευση.

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν μπορεί να το κάνει πλέον η Κουμουνδούρου, απάντησε: «Φυσικά και μπορούμε να το κάνουμε».

Η κα Τσαπανίδου παρατήρησε επίσης ότι αυτό που πρέπει να απασχολεί πλέον την κοινωνία είναι η έντονη παρουσία της ακροδεξιάς στο ελληνικό Κοινοβούλιο. «Η συζήτηση σήμερα πρέπει να γίνει για τα κόμματα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είναι η ώρα της αυτοκριτικής για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων

Bloomberg: Έτοιμος για νέα νίκη ο Μητσοτάκης-Το στοίχημα της επενδυτικής βαθμίδας