Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΕφΣυν: Απειλές Τσίπρα σε υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ για το σπάσιμο του εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Αλέξης Τσίπρας

Τελεσίγραφο έστειλε στους βουλευτές του που σπάνε το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ ο Αλέξης Τσίπρας, απειλώντας τους ότι όποιος συμμετάσχει σε εκπομπές του καναλιού τίθεται αυτομάτως εκτός των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό γράφει η «Εφημερίδα των Συντακτών», με αφορμή την οργή που υπήρξε στην Κουμουνδούρου, από την απόφαση δύο βουλευτών του κόμματος- του Δημήτρη Σεβαστάκη και του Σάκη Παπαδόπουλου- να σπάσουν το εμπάργκο και να συμμετάσχουν στις εκπομπές του καναλιού.
Οι δύο βουλευτές μάλιστα φαίνεται ότι προειδοποιήθηκαν αρμοδίως, ότι αν το επαναλάβουν θα τεθούν εκτός κόμματος η εκτός ψηφοδελτίων.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» σημειώνει σήμερα ότι στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την Παρασκευή, στο “κρούσμα απειθαρχίας” των δυο βουλευτών αναφέρθηκε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

«Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και αποτελούσε την τελευταία προειδοποίηση ότι όποιος αγνοεί την απόφαση αυτή, θέτει τον εαυτό του εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.