Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Έφοδος της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε γραφείο συμβολαιογράφου (video)

Κωνσταντοπούλου

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σε συμβολαιογραφικό γραφείο αποφάσισε να… παρέμβει η  πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζώη Κωνσταντοπούλου. Η κ. Κωνσταντοπούλου, μάλιστα,  κατέγραψε την «έφοδό» της στο γραφείο καταγγέλλοντας μπροστά στην κάμερα την διαδικασία πλειστηριασμού που επρόκειτο να ακολουθηθεί.

To βίντεο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα freedomtv.gr. Σε αυτό, η κ. Κωνσνταντοπούλου, αφού  πέρασε τον αστυνομικό κλοιό που προστατεύει τους συμβολαιογράφους, ακούγεται μεταξύ άλλων να λέει: «Ορίστε τα πρόσωπά αυτών που θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια, πίσω από κλειστές πόρτες, με την προστασία της Κυβέρνησης και ολόκληρου του πολιτικού συστήματος».

 

Μάλιστα, η κ. Κωνσταντοπούλου ανάρτησε το βίντεο και στη σελίδα της στο Facebook. Κάτω από την ανάρτηση υπήρξαν πολλά σχόλια που συμφωνούσαν μαζί της, αλλά και άλλα που αντιδρούσαν.