Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΕΔΕ για τη διαρροή των απόρρητων εγγράφων διέταξε ο Καμμένος

Ίμια

Πάνος Καμμένος

Την διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη διαρροή των απόρρητων εγγράφων που αφορούν την υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού στην Σαουδική Αραβία διέταξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Τα έγγραφα, τα οποία κατέθεσε στην βουλή ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, περιέχουν, μεταξύ άλλων, πρακτικά του ΚΥΣΕΑ.

Με μήνυμά του στο Twitter, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι «διετάχθη ΕΔΕ από τον ΑΓΕΕΑ για τη διαρροή απορρήτων εγγράφων. Με τις Ένοπλες Δυνάμεις ​δεν θα παίξει κανένας ούτε θα τις εμπλέξει σε πολιτικό παιγνίδι. Ο Ελληνικός Λαός τις εμπιστεύεται».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει πως θα αποχαρακτηρίσει από απόρρητα τα έγγραφα που προέρχονται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτά οι βουλευτές ενόψει της συζήτησης. Η κίνηση αυτή ήρθε μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε η κυβέρνηση για την άρνηση του προέδρου της Βουλής να επιτρέψει την πρόσβαση των βουλευτών σε αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κρίση πανικού στο Μαξίμου βλέπουν στην Πειραιώς σχετικά με την υπόθεση Καμμένου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος: Συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ