• Πολιτική

    Κρίση πανικού στο Μαξίμου βλέπουν στην Πειραιώς σχετικά με την υπόθεση Καμμένου

    • NewsRoom
    τροπολογία


    Σε κρίσιμη πανικού εκτιμούν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά τη “σκοτεινή” υπόθεση της πώλησης οπλικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

    Στην Πειραιώς θεωρούν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα …κλείσει με τη συζήτηση της Δευτέρας καθώς όπως λένε με νόημα “γαλάζια” κοινοβουλευτικά που έχουν χειριστεί τη συγκεκριμένη συζήτηση “η υπόθεση αυτή έχει μεγάλη ουρά”.

    Στην Πειραιώς η κρίση πανικού στην οποία βρίσκεται το πρωθυπουργικό επιτελείο καταδεικνύεται και από τους χειρισμούς του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά σχετικά με τα έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος.

    “Δεν υπάρχουν απόρρητα έγγραφα, κουκούλωμα υπάρχει” σημείωναν με νόημα πηγές της Πειραιώς στο mononews.gr. Από εκεί και πέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρούν ότι ο πρωθυπουργός σύρεται για ακόμη μια φορά από τον έτερο του κ. Καμμένο στη Βουλή για να τον υπερασπιστεί και να τοποθετηθεί μετά από σχεδόν 18 ημέρες σιωπής.”Είναι πρωθυπουργός υπό ομηρία και θα βουλιάξει μαζί με τον Πάνο Καμμένο” σημείωνε πηγή της Πειραιώς. Από την άλλη η ίδια πηγή εκτιμούσε εκτιμούσε ότι η ΝΔ έφερε τον πρωθυπουργό εκεί που ήθελε. Ως προς το γιατί ο κ. Τσίπρας επέλεξε να ζητήσει τη μετάθεση της συζήτησης, έστω και για λίγες μέρες, λόγω του ταξιδιού του στο Παρίσι, στη ΝΔ δεν αποκλείουν αυτό να έχει προκύψει λόγω πίεσης από την πλευρά των ΑΝΕΛ.

    «Το στυλ της ζωής του κ. Καμμένου δεν ταιριάζει με το πόθεν έσχες του» δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος.

    Όλες οι πλευρές ετοιμάζονται πλέον για τη μεγάλη …μάχη της Δευτέρας η οποία θα διελευκάνει σε μεγάλο βαθμό μια …σκοτεινή υπόθεση που εδω και μέρες έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και είναι ικανή,όπως λένε καλά γνωρίζοντες, να πυροδοτήσει ακόμη και πολιτικές εξελίξεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καμμένος για Σαουδική Αραβία: Αποχαρακτηρίζω τα απόρρητα του υπουργείου Αμυνας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με 10ετή κάθειρξη απειλεί το ΥΠΕΞ όποιον δημοσιεύσει έγγραφα για τη Σαουδική Αραβία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέρασε το αίτημα του Τσίπρα! Τη Δευτέρα μετατίθεται η μάχη στη Βουλή για την υπόθεση Καμμένου



    ΣΧΟΛΙΑ