Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Δημοσκόπηση Marc: Στις 10,5 μονάδες η διαφορά της ΝΔ

ΝΔ

Σε διψήφιο ποσοστό αυξάνεται η διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας Marc, η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου,  η ΝΔ προηγείται με 34,3%, ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,8% (διαφορά 10,5 ποσοστιαίων μονάδων).

Στη τρίτη θέση βρίσκεται σταθερά το Κίνημα Αλλαγής με 6,6%, ενώ ακολουθούν το ΚΚΕ με 5%, το ΜέΡΑ25 με 3,4%, η Ελληνική Λύση με 3,2% και η Χρυσή Αυγή, επίσης με 3,2%.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του Αλέξη Τσίπρα με διαφορά 9,7 μονάδων στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, με 44,6% έναντι  34,9%.

Με 50,1%, οι ερωτηθέντες δηλώνουν ότι θέλουν μια κυβέρνηση ΝΔ, είτε αυτοδύναμη είτε σε συνεργασία με άλλα κόμματα. Το αντίστοιχο ποσοστό για τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 28,7%.

Δείτε τη δημοσκόπηση όπως παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1: