Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Διάσκεψη προέδρων στη Βουλή τη Δευτέρα για την Novartis

Συνεδριάζει εκτάκτως τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου, η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για την προανακριτική επιτροπή σχετικά με την υπόθεση της Novartis, όπως δήλωσε ο εκ των αντιπροέδρων του σώματος Νικήτας Κακλαμάνης.

Η συνεδρίαση προγραμματίστηκε για τις 4 το απόγευμα, δηλαδή μετά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ όπως ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης, στο ρ/σ «Παραπολιτικά».

Με δεδομένο ότι στην συνεδρίαση της ΚΟ ο Αλέξης Τσίπρας θα ενημερώσει τους βουλευτές για την πρόθεση της κυβέρνησης να προτείνει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis, εκτιμάται ότι η έκτακτη διάσκεψη των προέδρων θα έχει ως αντικείμενο να οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία όπου θα συζητηθεί στη Βουλή η πρόταση των 30 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης έχει δηλώσει ότι το πιθανότερο είναι η συζήτηση να γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σαμαράς: Η σκευωρία του Τσίπρα βασίζεται σε ανώνυμους μάρτυρες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικηγόροι Κ. Φρουζή: Ακόμα και σήμερα δεν έχει κληθεί για να μάθει την κατηγορία εναντίον του

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπόθεση Novartis: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της «Αικατερίνης Κελέση»;