Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΑΝΕΛ: Το σκέφτονται αν θα κατέβουν στις εκλογές

Πάνος Καμμένος

Πάνος Καμμένος

Στην απόφαση να μην κατεβούν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου προσανατολίζονται η ηγεσία και τα κορυφαία στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Κρίνοντας ότι το ποσοστό που συγκέντρωσαν στις ευρωεκλογές, (0,80% και 45.000 ψήφοι) ήταν απογοητευτικό, ο Πάνος Καμμένος και τα στελέχη του κλίνουν στο να μην επιχειρήσουν νέα κάθοδο στις εκλογές.

Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα γίνουν οι τρεις βουλευτές που έμειναν πιστοί στον Πάνο Καμμένο ως την τελευταία στιγμή: η Μαρία Κόλια-Τσαρουχά, ο Κώστας Κατσίκης και ο Αριστείδης Φωκάς, (προέρχεται από την Ένωση Κεντρώων).

Ζήτημα τίθεται και για τον Κώστα Ζουράρι, ο οποίος στήριξε τον Αλέξη Τσίπρα σε όλες τις αναμετρήσεις στη Βουλή.

Εν τω μεταξύ, ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Κατσίκης, μιλώντας στο kathimerini.gr δήλωσε ότι οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί. «Δεν αληθεύει, είναι ψέματα. Δεν έχουμε πάρει καμία τέτοια απόφαση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η απόφασή μας θα είναι ή δεν θα είναι διαφορετική, αυτό που κυκλοφορεί δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα».