Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Άρθρα

Ο Τρύφων Αλεξιάδης και ο ηλίθιος σύμβουλος

Εδώ και πολλούς μήνες υπάρχουν κάποιοι υπουργοί που τρελαίνουν τους Έλληνες πολίτες. Ένας από αυτούς είναι ο Τρύφων Αλεξιάδης. Καθημερινά μόλις σηκωθεί το πρωί, ο υπουργός τρέχει στα κανάλια και μιλάει στα ραδιόφωνα. Ανά 6 ώρες ανακαλύπτει και έναν νέο φόρο. Μετά από λίγες ώρες βέβαια τον ακυρώνει. Προφανώς ο κ. Αλεξιάδης έχει “ποτιστεί” με το σύνδρομο Addy Warhol. O Αμερικανός καλλιτέχνης της Pop Art είχε πει το περίφημο “όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται 15 λεπτά δημοσιότητας”.

Απορώ ποιον ηλίθιο έχει για σύμβουλο που του λέει ότι του κάνει κάλο στο προφίλ του να ανακαλύπτει καθημερινά και έναν νέο φόρο και στην συνέχεια να τον ακυρώνει. Μάλλον ο ίδιος ξέρει καλύτερα.

Έχω συναντήσει πολλές φορές σε τηλεοπτικά στούντιο τον κ. Αλεξιάδη πριν γίνει υπουργός. Ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και πάντα έλεγε αλήθειες. Σώστη και δομημένη σκέψη. Ξαφνικά όμως μεταβλήθηκε σε maniac των Media.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το αρνητικό. Δεν είναι δυνατόν κάθε ημέρα να μας τρελαίνει με τις αλλοπρόσαλλες σκέψεις του.

Αντί να βάλει το μυαλό του να δουλέψει πως θα αυξηθούν οι επενδύσεις στην χώρα και να βρει δουλειά ο κόσμος (φυσικά τα θέματα αυτά δεν πουλάνε στις τηλεοράσεις) το μόνο που κάνει είναι να ανακαλύπτει νέες πρακτικές για να πάρει από την τσέπη των λιγοστών που έχουν δουλειές όσο ποιο πολλά λεφτά γίνεται.

ΥΓ: Ο κ. Αλεξιάδης και οι άλλοι υπουργοί θα πρέπει να αναλογιστούν ένα πράγμα. Ότι επί 7 χρόνια οι Έλληνες έχουν χάσει τον ύπνο τους. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν αυξηθεί τα κρούσματα των καταθλιπτικών των ανθρώπων που αρρωσταίνουν ακούγοντας κάθε ημέρα όλους τους υπουργούς να λένε ασυναρτησίες στο όνομα της δημοσιότητας.