Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας: Πορείες για συντάξεις, ΔΕΗ, νοσοκομεία

Την αρχή κάνουν οι συνταξιούχοι, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στις 10:00 στην πλατεία Κοτζιά για να διαδηλώσουν ενάντια στις μειώσεις, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη μείωση του αφορολόγητου.

Μισή ώρα αργότερα, έχουν δώσει ραντεβού έξω από τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, τα μέλη της ομοσπονδίας που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ ΔΕΗ 0,00%. Ακολούθως θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, όπου κορυφώνεται σήμερα η συζήτηση του επίμαχου νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, που πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της 1ης ΥΠΕ, στην οδό Ζαχάρωφ στους Αμπελοκήπους.

Για τη διευκόλυνση των εργαζομένων, η ΠΟΕΔΗΝ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 15:00 για την Αττική, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα έχει κηρυχθεί 24ωρη απεργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι αλλάζει στους μισθούς για «ντελιβεράδες» και εργαζόμενους σε αλυσίδες εστίασης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurostat: Σε συνθήκες ακραίας φτώχειας το 21% των Ελλήνων- «Έχουμε όμως πλεονάσματα»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πεντάωρη στάση εργασίας σήμερα στα τρόλεϊ