Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αποκάλυψη-«βόμβα»: Πυρηνικό σταθμό στη Θράκη ετοιμάζει ο Ερντογάν

Ερντογάν - Κατάρ

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Στην απίστευτη αποκάλυψη ότι η Τουρκία σχεδιάζει να κατασκευάσει στην περιοχή της Ανατολικής Θράκης τον τρίτο πυρηνικό σταθμό της, προέβη ο γαμπρός του Ερντογάν, Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Μπεράτ Αλμπάϊράκ, στοχεύοντας στο να κάνει την Τουρκία μία πυρηνική δύναμη μετά και τη σύμπραξη με τη Ρωσία για το Ακούγιου!

Ο Τούρκος υπουργός είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Vatan» πως ο λόγος είναι ότι «εκείνη η περιοχή χρησιμοποιεί πολύ μεγάλες ποσότητες ενέργειας αλλά στην ίδια περιοχή δεν υπάρχει αρκετή παραγωγή». «Πολύ πιθανόν τις λεπτομέρειες να τις ανακοινώσουμε εντός του 2018», ανέφερε.

Ο Τούρκος υπουργός στη συνέντευξή του στο CNN Türk ανακοίνωσε πως το 2023 θα λειτουργήσει ο πρώτος πυρηνικός σταθμός της Τουρκίας στο Akkuyu. Ο σταθμός αυτός κατασκευάζεται από την Ρωσική εταιρία Rosatom.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τον αγωγό φυσικού αερίου Tanap εγκαινίασε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φόβοι για τους 8 Τούρκους: «Ο Ερντογάν θα στείλει εκτελεστές»