Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ψαριανός: Επαφές Θεοδωράκη με Θεοχαρόπουλο για ένταξη στο Ποτάμι-Διαψεύδει ο ανεξάρτητος βουλευτής

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Αμυρά, αφήνοντας το Ποτάμι με 4 βουλευτές και χωρίς ΚΟ, ο Γρηγόρης Ψαριανός αποκάλυψε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, ο οποίος διεγράφη από την ΚΟ του ΚΙΝΑΛ.

«Ενδέχεται να ενταχθεί στο Ποτάμι. Δεν το αποκλείω», δήλωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός, ενόψει της σημερινής συνεδρίασης στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, στις 5 το απόγευμα.

Ωστόσο, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με δήλωσή του στο iefimerida.gr τα διαψεύδει όλα κατηγορηματικά, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, πρώτη φορά το ακούω».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός επανέλαβε ότι θα καταψηφίσει τη Συμφωνία, ενώ αν το κόμμα του δεν καλύψει το κενό που άφησε ο πρώτος, χάνει το δικαίωμα παρουσίας στην αρμόδια επιτροπή το απόγευμα, καθώς παύει να διατηρεί τον απαραίτητο αριθμό βουλευτών για ΚΟ, που συνοδεύεται από κοινοβουλευτικά προνόμια.

Όπως είπε ο κ. Ψαριανός, εκπρόσωπος του Ποταμιού στην επιτροπή Άμυνας έχει οριστεί ο ίδιος – στη θέση του Σπ. Δανέλλη – αλλά αν οι βουλευτές του κόμματος παραμείνουν 4, τότε το Ποτάμι δεν θα έχει δικαίωμα να παραστεί στη συνεδρίαση. «Αν παραμείνει το Ποτάμι με 5 βουλευτές, θα πάω εγώ. Αλλιώς, δεν πάει κανείς», είπε. Για τις επόμενες κινήσεις του, τόνισε: «Θα εξαρτηθεί αν υπάρχει ή όχι το Ποτάμι ως κόμμα κοινοβουλευτικό. Είμαστε 4 ελεύθεροι άνθρωποι, αν δεν υπάρχει ως κόμμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις στο Ποτάμι: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Αμυράς -Διαλύεται η ΚΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κινδυνεύει με διάλυση το «Ποτάμι» – Το απόλυτο χάος για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ραγδαίες εξελίξεις: Πέρασε το «ναι» στη ΔΗΜΑΡ για τη Συμφωνία των Πρεσπών- Εκτός ΚΙΝΑΛ ο Θεοχαρόπουλος – Έκτακτο συνέδριο