Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στη συκοφαντία και τη λάσπη»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου

Ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε στην ανάρτηση του κ. Τσίπρα για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το Ταμείο Ανάκαμψης. “Το Ταμείο Ανάκαμψης χαρακτηρίζεται εξαρχής από απόλυτη διαφάνεια, καθώς το σύνολο των σχετικών αποφάσεων δημοσιεύονται και είναι διαθέσιμες σε όλους τους πολίτες και τη Βουλή» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην ανάρτηση Τσίπρα για τους πόρους του Ταμείου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει επίσης ότι το Ταμείο Ανάκαμψης: «εφαρμόζεται σε απόλυτη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ένα εξαιρετικά αυστηρό και απαιτητικό σύστημα διαχείρισης και ελέγχου, το οποίο διαθέτει πρόσθετες δικλείδες διαφάνειας και διασφαλίσεις, πλέον των ήδη εφαρμοζόμενων στα ευρωπαϊκά προγράμματα, ενώ τελικός ελεγκτής στη διαχείριση των πόρων παραμένει το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, από ευρωπαϊκής πλευράς, και το Ελεγκτικό Συνέδριο από πλευράς εθνικής νομοθεσίας.

Αντί λοιπόν για κυνήγι μαγισσών θα ήταν καλύτερο για την ελληνική κοινωνία να μας ενημερώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για το αναλυτικό του σχέδιο για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται. Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στη συκοφαντία και τη λάσπη, ενώ η Κυβέρνηση επενδύει στην ανάπτυξη».

Διαβάστε επίσης

Τσίπρας: Η απάντηση για την απόρριψη πρότασης για Επιτροπή Ελέγχου στο Ταμείο Ανάκαμψης