Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ανατροπή στις ευρωεκλογές: Εκλέγεται η Σεμίνα Διγενή;

Σεμίνα Διγενή

Αν και έχουν περάσει 17 μέρες από την διεξαγωγή των ευρωεκλογών, η καταμέτρηση των σταυρών δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και μάλιστα εδώ και μια εβδομάδα έχει κολλήσει στο 73,34%.

Ο αριθμός των σταυρών που δεν έχουν καταμετρηθεί, ξεπερνάει το 1 εκατ., οπότε μπορεί εύκολα να αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα, όσον αφορά τους ευρωβουλευτές που εκλέγονται «οριακά». Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η Σεμίνα Διγενή και ο Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, η διαφορά που έχει η Σεμίνα Διγενή με τον Λευτέρη Νικολάου-Αλαβάνο, που σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα εκλέγεται στην ευρωβουλή,  είναι μόλις 1.042 σταυροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η καταμέτρηση στα πρωτοδικεία της χώρας έχει προχωρήσει, η κ. Διγενή φαίνεται να έχει υπερκαλύψει την εν λόγω απόσταση σταυρών, και είναι αυτή που τελικά εκλέγεται ευρωβουλευτής.

Βέβαια, αναμένεται να  ανακοινωθεί η παραίτησή της από την έδρα της στην Ευρωβουλή, ώστε να διεκδικήσει την εκλογή της στο ελληνικό Κοινοβούλιο, στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.