Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Ανασχηματισμός και στον Δήμο Αθηναίων: Ποιοι είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι

Ανασχηματισμός και στον Δήμο Αθηναίων: Ποιοι είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι

Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων

Με απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη ορίζονται οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Αθηναίων

Στον ορισμό των νέων αντιδημάρχων, με βάση όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και χρόνο θητείας από 1- 9 -2021 έως 31 -08- 2022, προχωρεί ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης,  ανακοινώνοντας τις προτάσεις του και για τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Αθηναίων.

Για τη θέση Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προτείνεται ο Ελευθέριος Σκιαδάς. Επίσης ο κ. Σκιαδάς θα είναι και Πρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος του Δήμου Αθηναίων.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Επίσης, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της Διοικητικής Δομής του Δήμου Αθηναίων, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης εισηγείται την τοποθέτηση νέων προέδρων στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.

Συγκεκριμένα:

Ο κύριος Γιούρκας Σεϊταρίδης παραμένει αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ παρά τω Δημάρχω

Νέος εντεταλμένος σύμβουλος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων με πρόσθετη αρμοδιότητα τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις ορίζεται ο κύριος Νίκος Μακρόπουλος.

Παραμένουν ως εντεταλμένοι

Διαβάστε ακόμη:

Αναστολές εργασίας στο ΕΣΥ: Καυτή πατάτα στα χέρια του Θάνου Πλεύρη με το καλημέρα

Γεωργιάδης για Αποστολάκη: Δεν έπρεπε να γίνει ούτε καφετζής – Το έβαλε στα πόδια στην πρώτη στρακαστρούκα